Juli Listan

Ja, då har halva Juli gått, men känner att en lista aldrig är fel. Jag älskar ju inspiration att drömma mig bort i så om det är början, mitten eller slutet av en månad spelar ingen roll, vi kan alltid titta på vackra bilder, eller hur?

Citat

Detta är något jag fått ta in på alla sätt som går senaste månaden. Jag har påmint mig själv om det, att jag gör mina val (hela tiden så är allt ett val), påmint min omgivning om att deras handlingar grundar sig i val som görs, och sett okända människor göra val som påverkar deras omgivning..detta både på positiva sätt och på det mest brutala sätt..

Så lite medvetenhet tack om att vi alltid gör val.

Blomman

New Dawn, denna rosornas ros. På vår innergård blommar den för fullt just nu och i skymningen sprider den en doft som är helt magisk.

Mat

Meloner i alla dess former. Som frukost, tillbehör till lunch, i sallader, som efterrätt. Både jag och mannen älskar melon och äter det varje dag. På spetten på bilden är det en grön dressing, och den gröna dressing jag gör består av:

1-2 st krukor basilika

1 st vitlöksklyfta

1,5-2 dl olivolja beroende på hur lös man vill ha dressingen

0,5 dl vit balsamico

mixa med mixerstav, smaka av med salt och peppar

Färg

Är sand i alla toner. Från den blekaste vita, till den snäckskalsfärgade och vidare till bruna nyanser. Hav, strand och himmel

Plagg

Jeansshortsen sitter på i stort sett dygnet runt. Mannen sa senast igår att det kanske är dags att skaffa nya..då de nu är lite trasiga, fransiga och till min lycka för stora efter all träning..men du vet hur det är med de där söndertvättade, mjuka favorit jeansen, det är inte något man gör sig av med innan nya favoriter är funna.

Frisyr

Inte mycket till frisyr här, utan det är sommarhår. Ibland nytvättat och ibland självtorkat efter badet. Det får kärlek i form av olja varje dag.

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *