Härliga söndag

Igår kväll föll det tunga regndroppar över gården. Jag var ute och petade bland ogräs, band upp rosor och plockade rabarber och vinbär till en paj. Jag nyper mig fortfarande i armen över att man kan ha det såhär mitt i stan.

Vår morgon började tidigt med en powerwalk runt söder i strålande solsken, och vi avslutade med att möta upp Julia och Rasmus på caféfrukost. Så mysigt att starta en ledig söndag på det sättet. Vi fick med Frank hem, vår hunds bästis vars husse och matte är i Palma.

Hemma blev det lite bokläsning, plock och senare lunch. Efter det utmanade mannen mig i minigolf i Tanto, så otroligt roligt hade vi bland alla andra som också spelade, grillade, badade, tränade och ja allt sker verkligen där nere på helgerna. Frank blev upphämtad och vi tog det lugnt en stund, fikade med nybakad paj, spelade backgammon och bara satt med tända ljus och pratade då regnet kommit och det blev så där mysmurrigt inne.

Kvällen avslutades med en jättebra film. Jag var sugen på att se en härlig sommardeckare och mannen hittade en ny film på Netflix (jag och titlar..)som var över all förväntan. Ni vet när man är säker på hur det ligger till och så bara svänger hela handlingen, för att sedan sista minuterna vända upp och ner på alla ens teorier och man sitter där och behöver landa i vad som egentligen hände, hahaha,  en sån film hittade han.

En otroligt härlig söndag i stan tillsammans.

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *