Lite kort

För en stund sedan var jag ute och gick i ett strålande solsken, och nu sitter jag nästan och duckar inomhus för åskknallarna som drar över stan.

Jag längtar efter grillkväll på innergården med mannen, så jag håller tummarna hårt för att det klarnar upp till kvällen.

Då jag inte lagt ”Veckans Kort” på ett tag utan haft semester på alla sätt som går så tänkte jag att jag nu gör läggningen -Past-Present-Future- så vi känner in lite vad vi haft att göra med under våren/försommaren, var vi befinner oss nu, och lite hur det ser ut framöver.

Past:

Lite som texten ovan på bilden har vi fått erfara under våren och försommaren. Det vi trodde och kände oss ganska säkra på kan ha visat sig på helt nya sätt, och skakat om vår bild ordentligt. Eller flera småsaker kan ha kommit som gör att den ”stora bilden” förändras. Vi har fått stanna upp och tänka över vårt agerande och ändra vår planering, känna in om det är värt den tid och energi som det tar. Finns det något att fira i slutet, ser vi ljuset i tunneln har kommit upp i tankarna flera gånger. Mycket av den negativa energin har kommit från personer i vår omgivning och vi har hamnat i situationer som inte alls matchar vår egna energi/vibration. Detta har gjort att vi utmanats i att bli mer självmedvetna och verkligen titta på varför detta sker och hur vi vill agera. Vilken är vår egna nakna sanning.

Present:

Här och nu är vi säkrare på hur vi vill agera och vi kan (hur svårt det än känns) snart ”Tacka” för den erfarenhet vi fått, allt vi fått se om oss själva och vår omgivning. Detta är något vi tar med oss inför framtiden och kommer titta tillbaka på som en stor vändpunkt i våra liv. Vi kan inte spela några spel längre. Vi kan inte låtsas som att vi inte hela tiden gör val som leder till olika situationer-Ta ansvar över dessa val..Vi kan inte gömma oss bakom masker, roller eller vad andra gör. Glöm inte bort att se din omgivning och ge dem bekräftelse på de också försöker från platsen för sina förutsättningar. Ansträngningen och viljan till förändring har et större värde än själva resultatet. Ta in glädjen, lättheten och humorn.

Future:

Livet är underbart, och fantastiska händelser kommer vår väg. Våra drömmar och önskningar kan slå in bortom vår vildaste fantasi…yeeeaahh..Se till att hålla din energi och vibration på en hög och positiv nivå så är det var du attraherar tillbaka. Tro på dig själv och de du har i din närhet, inga tvivel eller tveksamheter. Inspirationen är hög och fantastiska nya idéer kommer till oss och leder oss mot en plats av glädje och ”överflöd”. Relationerna växer sig starkare och sanna.

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

4 kommentarer

 1. Tack Sussi!
  Som jag har saknat dina kort!!!🙏🏼
  Det här känns hoppfullt, och jag som känt mig ensam i att känna så här, förstår att så är inte fallet! Får nu ta nya steg framåt och i positiv anda!!
  Tack för tankar, vägledning och uppmuntran i att lära sig om sig själv!!
  Kram Marie🙏🏼

  1. Åååh, tack!
   Nej, du är verkligen inte ensam om att känna så, och allt är som det ska vara.
   Det svåra är väl att ha tillit till processen…
   Kramar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *