Måndags fotografering

Igår var jag på fotojobb hos SPITI. De behövde inspirationsbilder till social medier, hemsida mm. Jag var där innan öppning för att kunna fota innan all belysning i butiken behövdes tändas upp, det är bilderna i naturligt ljus jag tycker bäst om. Så där fick jag tassa runt bland allt vackert och hitta motiv, vinklar och fånga detta i morgonsolen.

Jag hittade dessutom något väldigt, väldigt vackert som jag fick ta med mannen och bil för att hämta under eftermiddagen…jag ska fota och visa er någon dag.

Eftermiddagen och kvällen spenderades på gården. Det är nog bara vi som är kvar i stan just nu för där är vi helt ensamma på dagarna, och inte oss emot. En god lax med sallad till middag, och sen gick vi totalt loss på ”Lyx Lakrits”. Det är verkligen min last..färsk lakrits..Mmmmm. Detta (inte bara, men lite) gjorde att klockan ringde kl.6 i morse och det var bara att ta sig till gymmet. Även där är det nästan tomt nu på sommaren. Ett skönt morgonpass innan dusch, frukost och promenad till jobbet.

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *