Tack till alla

3

I snöblandat regn kom deltagarna in med andan i halsen efter att åkt tåg, letat parkering och frusit. På Mamita ville vi möta upp med värme, te, mjuk musik, renande salvia och en lugn sal att sitta i och landa för att vara här och nu.

2

5

6

Anna ledde sedan oss alla genom en magisk yoga där vi skakade av det som varit. Lämnade vintern, öppnade upp för det som kommer. Vi fick upp värmen, öppnade höfter och hjärtat under 1,5 tim. En lång savasana där och var och en fick möta sig själva.

1

7

8

Julia gjorde under tiden i ordning för ett mysigt häng tillsammans med grön drink, fruktfat, raw food brownie (som vi hoppas Anna delar recept på med oss) och goodie bags till alla yogisar.

Love och Beata hade smugit in och hade med sig fina tights och smycken.

9

Stort tack till alla som kom, till alla som skänkte saker till eventet. Det blev den mysiga stund vi önskat att det skulle bli och det tack vare er.

10

Mina nya tights från Beata hänger och väntar på dagens stund på mattan här hemma.

Namaste

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

2 kommentarer

  1. Är så glad att det blev så härligt som vi hade önskat, nästa gång hoppas jag kunna vara med fysiskt även om jag var med mentalt från min yoga i Malmö ; )

    1. Ja, nästa gång är du med. Så härligt att eventet ändå var samma dag som du också hade en heldag med yoga.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *