Tranquility

Vi tog oss tillbaka till havet så fort vi kunde.

Förra veckan tog vi båten ut till vänner på en skärgårdsö, och i helgen åkte vi ut till landet på Blidö. Att få jogga på grusiga vägar genom skog och över åker, för att sedan komma tillbaka till vår brygga och hoppa i vattnet…underbart. Morgonen efter så rullade jag ut yogamattan på terassen, och då jag väckt och värmt upp både kropp och själ så tog jag med tvålen och kaffekoppen ner till vattnet.

På vägen hem från landet stannade vi till så jag kunde hämta ut ett paket på SPITI. Vårt nya överkast som jag länge kikat på och nu äntligen beställt. Jag köper inte saker hem så ofta som man kanske skulle kunna tro med mina arbeten inom styling och inredning. Det är ju så att jag inte vill ha så mycket saker, utan bara det där som jag handlöst faller för (och om mannen gör detsamma) kommer in här hemma. Denna pläd/överkast föll jag verkligen för-ett stycke lyx i 100% linne med såna där trådiga kanter som jag tycker är så vackert.

Ena sidan är ljusgrå och den andra grafitgrå-sommar/vintersidor. Den fina kudden är en present från Gunilla och Lotta på Fira.

Sovrummet håller vi ljust, svalt och väldigt avskalat. Det är en plats för vila, återhämtning och varandra. Skänken som vi tog hem från landet för ungefär 25år sedan har just fått en strykning med kalkfärg i en ljust grå ton.

Jag är ju väldigt svag för, och otroligt petig med dofter. Jag minns i bilder och dofter, platser, personer och händelser. Så när jag kände denna ekologiska rumsdoft som heter Tranquility fick den följa med och stå i sovrummet.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet några veckor innan andra omgången semester börjar. Jag är inte riktigt mentalt förberedd på det känner jag, men vet att det blir bra så fort jag är på plats. Jag har ju minst två resor till att se fram emot senare denna sommar…

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

2 kommentarer

    1. Ååååh, tack snälla. Det gör mig så glad att höra att det inspirerar.
      Jag ska försöka ta fler bilder..tänker det så ofta och sen kommer ngt emellan;-)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *