Veckans Kort

Antar att det är fler som känt av nymånen denna helg, och blivit ganska omskakade av den? Många känslor i omlopp, och om man tittar noga på dem och de tankar som dyker upp så är de inte alltid överensstämmande med hur verkligheten ser ut, och det är precis det som är meningen att vi ska få syn på. Vad är sant och vad är det inte?

Korten inför veckan som kommer:

Situationen:

Våra känslor kan visa sig vara otroligt upplysande, även om det handlar om att vi får syn på att de inte alltid stämmer med vår verklighet så är det precis just det vi ska få syn på. Att vi bara går rakt in och gör det till vår sanning utan att gå djupare och se om vi skapar osanning runt dem. Mycket handlar om kommunikation under veckan vi har framför oss. Använd ett kärleksfullt språk och väl valda ord då det är det du önskar få tillbaka. Det ligger romantik i luften, och den är lite försiktig, trevande, drömmande och kreativ.

Utmaningen:

Som så många gånger förr får vi kortet som talar om för oss att vi behöver hitta balansen. Att inte ta på oss för mycket att försöka jonglera runt. Vi behöver gå ner i vila nu och ge oss stunder där vi funderar ut vilka förändringar vi ska göra inför framtiden.

Direkta budskapet:

Håll din blick på den stora bilden så att du inte snurrar in dig i situationer som du får svårt att ta dig ur. Det finns mycket att göra och ta tag i, och ditt jobb är att komma fram med den stora visionen runt detta. De runt dig ser dig som, och förväntar sig att du ska ta kommandot över situationen, så var en förebild. Du kommer ta rätt beslut, det behöver du inte tvivla på. Lägg de utmaningar du haft bakom dig och var i nuet.

Utkomsten

Ett kort för lugn och ro. Kärlek till varandra i relationer och i familjen.

Sussi
En drömmare, med många tankar. Familj, yoga, smycken, kristaller, läsa, måla, inredning, resor, skriva, fotografera, samtal med vänner, blommor, sommar, sol & hav

4 kommentarer

  1. Hej Jag läser också allt du skriver..det ger mig mycket .Tycker om ditt tänk ger mig trygghet och ett gott lugn i hjärta.Kram Mona.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *